Llibres

Llibres publicats recentment

La Dra S. Mohanambal és una especialista en medicina alternativa que té la seva seu a Barcelona, Espanya, on la seva pràctica en medicina es basa en l’Ajurveda per a transmetre’ns unes pautes per a una vida saludable que han sigut adaptades a la nostra cultura i estil de vida contemporani. Els seus llibres reflecteixen una forma de sanació a través de la transformació espiritual.

The Goddess Returns (2)

El Retorn de la Deessa (2012)

Aquesta novel·la és la història d’una nena amb un somni. És la història d’Amita, que nasqué en el sí d’una família influent, però des d’una edat molt primerenca experimentà i s’adonà que el lloc per a una nena en la societat d’una Índia post-independent era la d’un ciutadà de segona classe. Quan es convertí en una dona jove viajà pel món, aprenent i emprant la seva experiència per a convertir-se en una doctora amb talent. Mitjançant una poderosa mescla de fe i ciència s’establí a ella mateixa com un individu que podia estar colze con colze amb els millors i més brillants, independentment dels seus orígens. Aquesta és la història de la filla de Shakti, una nena molt especial que heretà la poderosa energia femenina de la Deesa i de la qual abraçà aquesta força positiva i creativa per a dedicar la seva vida a treballar per a sanar i transformar la gent que tocava, especialment a empoderar a totes les dones.

The Secrets of Nature Ayurveda (2)

Els Secrets de la Naturalesa – Ajurveda (2010). Aquest llibre proposa una forma de vida, oferint maneres intuïtives, adaptades de forma individual per a mantenir-nos sans i joves, prenent com a base els principis de l’Ajurveda, l’antiga ciència mil·lenària de l’Índia. Aprendran sobre la relació entre el cos, la ment i l’esperit, sobre els diferentts tipus de doshas o humors, i com mantenir-nos en equilibri i harmonia amb el cos humà i la terra. Com que ens ensenya sobre la vida i no sobre la malaltia, l’Ajurveda aproxima els éssers humans a la salut en tots els nivells, oferint instruccions sobre les formes de tenir cura del cos físic, així com també la salut i la nostra connexió espiritual amb l’Univers.

Yoga for Children (2)

 

Ioga per a Nens (2010). El nens són el nostre tresor más valuós, i el futuro descansa a les seves tendres espatlles. Ells tenen molt de potencial i energia, aproximant-se cada dia amb una frescor amb la qual els adults només poden somniar. Però créixer pot ser difícil. Per exemple, el període de l’adolescència.  A aquesta edat, els canvis físics es mesclen amb els psicològics, així que el seu fill o fills necesitaran de tot el seu suport per a ajudar-los en aquests reptes en temps de canvis. El Ioga és una ciència única; que construeix la consciència i la fortalesa física, però també construeix el caràcter i les bases per a una vida saludable i feliç. Els nens de vuit a dotze anys tenen una aptitud per a aprendre i beneficiar-se d’aquesta ciència, mentre que els més jovens poden fer alguns asanas simples, però no postures formals. El Ioga ha demostrat ser de gran utilitat per a joves de totes les edats. Aquest llibre conté tot allò que necessita saber en relació a introduir el seu fill al ioga, amb la finalitat de fer que aquest procés sigui més senzill i agradable per a tots. Pot servir com a manual per als diferents tipus de postures que són útils per a desenvolupar la meditació, concentració, humilitat i poder de voluntat. Aquest llibre descriu en detall tant els aspectes tècnics del ioga com els seus valors i caràcter. També conté consells per a una vida saludable, que van colze con colze amb aquesta pràctica, per la qual cosa és una guia pràctica i completa per a introduir el seu fill als beneficis del ioga.

Discover the amazing hidden powers of gemstones, crystals and quartz (2)

Descobreix els Extraordinaris Poders Ocults de les Pedres Precioses, Cristalls i Quarzos (2010)

Les pedres precioses ens han fascinat des de temps immemorials. Els seus misteriosos colors, la seva rara bellesa i propietats especials tenen un encant que els fa una de les maravilles de la naturalesa, i al llarg de la història, els nostres avantpassats han sigut conscients dels seus poders especials i els han fet part dels seus rituals i arts curatives. Poden portar sort, salut i felicitat quan aprenem a portar la pedra adequada en cada ocasió. Aquest llibre conté informació fascinant sobre molts tipus de diferents pedres, així com informació desconeguda i útil sobre els seus poderes per a interactuar amb els xacres i centres energètics del cos humà.

El Jardín del Libro
Casa del Libro
Ediciones Obelisco

 

Comments are closed.