Sobre

La Dra. Mohanambal és coneguda arreu del món. Els seu treball sobre la ment, la medicina, el cos, l’espiritualitat i l’Ajurveda és inigualable. Ensenya, atén consultes, ofereix conferències i realitza investigacions a Amèrica i a Europa. Té la seva seu a Barcelona, on dirigeix una pràctica completa. Pels carrers de la seva Índia nadiua ha sigut reconeguda com l’esperança dels pobres que no poden pagar els hospitals i també com el consol per als rics i per als qui els hospitals no poden fer res. Així, també està en el cor dels orfes i de les dones que han perdut la seva llar.

Maa o Didi, com l’anomena la majoria, va créixer al sud de l’Índia, a Bangalore, un petit paradís. Però el seu món interior era molt més gran. Nascuda com a sanadora i espiritualista, va ser testimoni de les veritats universals molt aviat. Ha viscut la vida com una experiència sagrada i divina. Ha arribat a tots els colors i a totes les mesures -des dels humans, els ocells i les flors fins a cada gra de sorra-, per a ella tots són igual de vàlids.

Aviat va necessitar agafar perspectiva. Les formes ortodoxes i tradicions amb què va créixer la limitaven. Les opinions contràries a la seva filosofia havien de quedar enrere. Estudià medicina a l’Índia i als Estats Units. Ràpidament, el seu treball -amb arrels a orient- va començar a integrar-se de manera intuïtiva amb occident.

Ens descobreix documents de força profunditat. És autora de molts llibres que contenen una gran quantitat d’informació que no es troba a cap altra banda. Des de l’Ajurveda fins als secrets de la vida, incloent Vaastu Shastra que coneixem com a Feng Shui. I hi ha CD’s d’antics mantras, meditacions guiades i meditacions que utilitzen la dansa.

El que ella sent ho transmet amb passió. Porta a terme els seus famosos seminaris i tallers que canvien vides. La gent ve de tot arreu del món. Les persones es van transformant. De sobte, obtenen eines per renovar la seva vida, eines per a una salut perfecta i per viure bé.

Per damunt de tot, confia que tothom pot aconseguir qualsevol dels seus desitjos des del cor. Les seves publicacions l’han convertida en llegenda per portar l’amor, l’harmonia i la pau còsmica al planeta. Hi ha cerimònies d’oració amb la grandesa de l’estil indi; amb el foc, les flors, la música i el ball.

La primera vegada s’observa Maa es pot apreciar la seva bellesa exterior. Ella és a la terra un ésser humà com nosaltres. No obstant, de seguida comences a tenir una sensació inefable, que no es pot definir exactament. Quelcom desconegut i tremendament viu. Aquest misteriós quelcom ja és famós a la televisió, la ràdio, les revistes i els mitjans de comunicació. Ha rebut premis per part dels governs. Fins i tot el Vaticà ha tingut està assabentat del seu treball.

En un dels seus últims seminaris, Maa ha introduït un element revolucionari. Una tècnica que ella anomena “resurrecció” que es practica para renovar el cos. Y també una altra: “rejoveniment”, que et fa tornar a tenir vint anys altre cop. Ella et portarà a la font de la vida, al centre del teu ésser. El més preuat regal que podem aconseguir.

Hom es pregunta… on ens portarà en el proper?

Comments are closed.