Bona nit, avui es manifesten els miracles.
El Seminari d’avui va anar molt bé. Des del principi fins al final va anar molt bé.
Jo em sento molt feliç i orgullosa de seguir veritablement aprenent, evolucionant, augmentant la freqüència i les vibracions a un nivell més elevat. Per sobrepassar les nostres creences limitades. És un èxit molt gran a tots nivells. Veure canviar l’Aura de cadascú de vosaltres i els nivells energètics i ser tan Coherents. Jo estic agraïda a l’Univers i a cadascú que confia en mi i em permet que l’ajudi.
Avui la llum estava amb nosaltres i vam continuar amb aquesta llum Universal al camp Quàntic. Si us plau continueu demà amb aquesta alta freqüència i permeteu que tingui lloc la sanació.
Gràcies a tots i totes.
Jo us estimo a cadascú i vull el millor per a tots vosaltres.
Si us plau escolteu la vostra veu interior i oblideu les influències externes.

Didi/MAA

 

Estimada Mare i Guruji,

Sempre ens desafies a conèixer els nostres límits i superar-los, quin hàbit tan meravellós tens. Ahir ens vas regalar el millor seminari fins ara, amanit amb una infinitat de noves experiències espirituals úniques. Ets la MILLOR.

Amb el teu permís, m’agradaria compartir algunes experiències per si ajuden altres a trobar nous camins:
– La primera cosa que vam aprendre és un senzill mudra, capaç de portar-nos la calma en moments d’estrès. Tan fàcil com efectiu.
– Durant la Meditació de Regeneració al camp quàntic, vaig poder experimentar per primera vegada a la meva vida la connexió amb la freqüència del Creador. Vaig sentir que totes les meves cèl·lules vibraven. Màgia pura.
– Més tard, a la mateixa meditació, vaig poder entendre la connexió interdimensional entre la cèl·lula divina i el seu gen de joventut i les cèl·lules mare del nostre cos físic. Quan la Màgia es converteix en curació.
– La màgia estava per tot arreu, tot el temps. Durant la meditació de Coherència Cervell-Cor em vaig sentir flotant en un oceà infinit d’amor. Una altra novetat per a mi.
– Més tard, al començament d’una altra meditació quàntica, ens vas demanar que connectéssim amb el nostre ésser interior i utilitzéssim les seves ales. He estat somiant amb volar tota la meva vida… ahir el meu somni es va fer realitat. Sabent que sempre vols que trenquem els límits i les fronteres, vaig volar més enllà de la Terra cap a l’espai profund. Vaig guanyar velocitat i vaig creuar al camp quàntic. Per fi vaig començar a entendre el que devia sentir el meu heroi Juan Salvador Gaviota. Quina experiència tan increïble. Una altra primícia.
– Un cop al camp quàntic, vam poder interactuar amb les energies més elevades, com el Déu Dhanvantari i els metges celestials, sanant-nos a nosaltres mateixos i al planeta.
– Un darrer exemple. Vam poder activar la glàndula pineal actuant-hi amb una llum blava indi. Endevineu què diré ara? … efectivament, una altra primícia.

Com sempre, ara ens toca estar a l’alçada dels teus ensenyaments i practicar per dominar tantes tècniques meravelloses.

Ho has fet… una altra vegada. Et vas referir al seminari com d’alt nivell… bé… per a mi, el més alt fins ara. Em vaig sentir sobrepassat per la màgia que ens vas transmetre des del primer fins al darrer minut, i encara persisteix.

També va ser meravellós ser testimoni de com tots creixien al llarg del dia. Evolucionem com un@ sol2. M’agradaria animar-vos a tots i totes a que compartiu les vostres pròpies experiències perquè així ens enriquim mútuament.

M’encanta la muntanya russa espiritual en què s’han convertit els seminaris, no em canso de gaudir-ne, seguim així.

Per favor, transmet la meva gratitud a tots els éssers còsmics que també van ajudar, especialment al Déu Dhanvantari i als metges celestials.

Gràcies des del cor i l’ànima. A més del meu estimat fill, Tu ets el millor que m’ha passat a la vida. Atma namaskar.

🙏🙏🕉️🕉️❤️❤️💛💛

Amb tot el meu Amor i Gratitud, JR

 

Moltes gràcies per aquest fantàstic seminari!!! Ha estat increïble!!! Gràcies per aquesta oportunitat

🥰🥰🥰🙏🙏🙏  LM

 

ha estat molt bonic el seminari d’avui moltes gràcies a tothom és u. gust compartir un espai així. No podré venir a la segona part, molta pau a tots 💌💌💌❤️❤️❤️gràcies, E

 

Felicitats Maa ha estat un seminari increïble. ✨✨✨✨
Gràcies per fer-nos volar 😄 i per omplir les nostres cèl·lules d’Om 🙏🙏🙏❤️❤️❤️.🕉️🕉️🕉️ S & D

 

Estimada Maa,
Gràcies per emportar-nos més enllà en aquest Seminari. Una altra gran oportunitat de creixement. Un gran canvi i salt cap endavant. No tinc paraules per agrair-te per tot allò que fas per a nosaltres i el Planeta. Gràcies des del Cor i Ànima. MR

Gràcies estimada Maa🙏🏼🕉️💖per tot!!!! Avui estic descansat al meu nou jo. 🎼🙋🏼‍♀️ Respirant i integrant la informació d’aquest potentíssim seminari, deixant que els canvis es recol·loquin en la meva nova vida, tractant-me amb molta amor i paciència. Gràcies!!!!!💜🧚🏻‍♂️ I

 

Gràcies estimada Maa per aquesta oportunitat d’ajudar-nos a créixer a tots els nivells.
Sempre ens portes més profund.
Ets un exemple per a nosaltres, amb la teva llum, amor i saviesa.
🙏❤️✨🕉️⭐ N

 

Moltes gràcies Maa per aquest seminari tan especial! 💕❤️👌han estat unes meditacions i tot que ens ajuden a evolucionar en el nostre camí 🙏❤️🙏❤️🙏❤️🙏 A

 

Gràcies Maa per la teva feina tan gran. Has pujat el llistó del que és possible. Felicitacions. Loads of love and blessings. AS

 

Gràcies Maa pel fantàstic seminari que ens vas impartir ahir. Em sento renovada. Gràcies per la teva dedicació M

 

Leave A Comment